Fruity Strawberry Heart

Sunday, January 16, 2011

wajah baru............

times being viewed by blogwalker
alhamdulillah....ari ni sy dpt merubah bentuk asal blog sy.....semua ni atas batuan cik azmiza abd aziz a.k.a adik my bff aziah......klu nk harapkn sy...memang x berubah le gamaknye blog sy ni...bknnye apa sy agak kurang mahir dgn dunia blog ni...al-maklumlah sy budak baru belajar....................tp sy masih pening dgn templete baru blog ni....ada masa nampak mcm yg lama lg ok...emmmm.....xpe2.....baru mmg nampak x cantik atau mungkin masih blm biasakn.............

anyway.....ari ni kn sunday....apa xtvt anda2 semua??????????ari ni sy memenuhi masa dgn xtvt mkn mkn  dn mkn.............ish2 mcmanalh nk KURUS kn....ari ni sy dn my bff aziah bahari n tengku fatimah tlh mengadakan acara memasak nasi beriani.......alhamdulillah menjadi!!!!!!!!!hasilnye........sedap ( kata suami2 kami le kan )memang kenyang tahap melampau ler ari ni....x cukup dgn tu...during tea time td sempat lg kami kaum hawa ni  msk kek marble....ni hasil tunjuk ajar pn.aziah le ni...maklumlah kn dia baru je g kelas masak......jd dia pn praktikkanlh apa yg dia bljar td...hasil nye...walawehhhhhhhhhhhh,,,,,,,,best bangat.......

tp sygnye...dlm sibuk2 duk mengeyangkan perut.....masing2 lupa nk ambik gambar...jdnye entry kali ni tampa gambo ye anda semua ( bajet mcm ramai je yg baca blog aku ni )....

ok le...nk gosok baju....esok nk keje.....daaaaaaaaaaaaaa

1 comment:

  1. alaaa k.ita nape x diambil gmbrr..huhuhuuuk bestnya.kalau sy kat sana nk joinnn jugakk :P

    ReplyDelete